Kalender

Vlog & blog training

Training

Social selling is hot, super hot. Door digitale content via blogs en vlogs te plaatsen over jouw werk en ervaringen kan je klanten verleiden om het contact met JOU te zoeken. En ben je zo beter vindbaar dan de concurrentie.

Morgen 20% meer winst

Masterclass

Winst maken of winst denken te maken?! In deze masterclass krijg je nieuwe inzichten aangereikt waarmee je kan duiden waar jouw echte winst zit. Op interactieve wijze nemen Theodoor en Yvonne jou mee zonder jouw bedrijfsprocessen op zijn kop te zetten.

Nieuwe klanten dankzij social selling

Masterclass

Klanten willen jou vooral online vinden vandaag de dag. Vrijwel elke koper zoekt eerst op internet voordat hij een dienst of product aanschaft. Wil jij opvallen bij jouw potentiële klanten, dan is Social Selling dé sleutel tot nieuwe klantcontacten.

De 10 belangrijkste groeikansen

Masterclass

Economisch gaat het ons voor de wind. Profiteer jij er maximaal van of liggen er nog kansen?! In deze masterclass wordt je meegenomen op een route om te kijken of jij aan de 10 belangrijkste groeikansen voldoet.

Zo wordt jouw team doeltreffend

Masterclass

Jij doorloopt in deze masterclass 5 essentiële factoren die bepalend zijn voor het succes van jouw team. Per fase krijgt je inzichten en tips hoe je deze factor in jouw bedrijf kan optimaliseren.

Zó raak jij jouw klanten echt!

Masterclass

Programma volgt

De 4 belangrijkste prio’s in bedrijfsvoering

Masterclass

Programma volgt

Verleiding op internet, zo werkt het

Masterclass

Om jouw bedrijf te laten groeien zul je de kunst van het verleiden moeten beheersen. Hoe zorg je er nu voor dat je potentiële klanten ook online weet te overtuigen, om jouw product te proberen? Dat leer je in deze praktische Masterclass.

Snel groeien doe je zo!

Masterclass

Programma volgt